Wie zijn wij?

Eigenaar Hondencentrum Itam stelt zich voor

Wie zijn wij?

Eigenaar Hondencentrum Itam stelt zich voor

Stephanie van Rooij

Na mijn opleiding “Diermanagement” aan het Van Hall Instituut heb ik bijna twee jaar doorgebracht in Australie, waar ik onderzoek deed naar een populatie wilde dolfijnen en tevens rondleidingen gaf en vrijwilligers begeleidde. Door dit werk kwam ik er achter hoe leuk ik het vind om mensen te begeleiden en mijn kennis over te dragen op anderen. Thuis in Nederland kwam de beslissing om de opleiding ‘Kynologisch instructeur’ te volgen en les te gaan geven op een hondenschool. De honger naar meer informatie was nog niet gestild dus een opleiding ‘gedragstherapie bij honden” volgde. Sinds het behalen van dit diploma heb ik veel mensen geholpen bij het begrijpen van hun hond en ben ik veel vormen van probleemgedrag tegen gekomen. Het lesgeven is voor mij echt een passie en ik hoop nog veel verschillende honden te mogen ontmoeten.

Hondencentrum Itam Honden_Voetpoot_01_GroenRozelaar 17 Honden_Voetpoot_01_Groen 3984 AD Odijk Honden_Voetpoot_01_Groen info@hondencentrum-itam.nl Honden_Voetpoot_01_GroenFacebook